Alla inlägg den 8 juni 2010

Av Mikaela Billström - 8 juni 2010 20:28


Tänker just nu på att det är exakt en vecka sedan vi avlivande cleo. Gud vad tiden går fort..Och gud vad jag saknar henne. 


  


Nu måste jag avsluta innan jag börjar gråta..


Hoppas så att du har det bra nu min lilla kiafina..  




Av Mikaela Billström - 8 juni 2010 16:56

Vill bara säga till er som har ringt och smsat mig dom senaste dagarna och inte fått något svar beror på att min mobil är trasig..Ibland kommer det fram och ibland inte. Det är inte för att jag struntar i er..Den har varit så här den senaste tiden nu men nu på slutet har den ballat ur helt.


I promise. Ska fixa en ny mobil inom en snar framtid.


Är det något viktigt så ring på hemtelefonen..Jag lovar att svara på den.


Nu måste jag ta tag i städningen. 

Av Mikaela Billström - 8 juni 2010 14:00

Jag läser som vanligt min idol Katrin Zytomierskas blogg och skrattar så restylanet åker runt i läpparna..


Så här skrv hon den 7 juni " Jag måste bara kolla en sak med er?Skrattar ni om du läser Fadde Darwisch blogg?Är det fel av mig att skratta?Jag tycker det är så jävla kul. Allt med honom är hysteriskt kul. Han kär stand-up och ångrar att han inte sålde Rosing fär några kameler och han sjunger hits. Det senaste i ledet är att han har skrivet på sin facebook om sin nuvarande flickvän. "Hennes pattar är så stora att blusen håller på att explodera", skiver han och då blir hon upprörd och kontrar med "Han framställer mig som en bimbo"..







Haha, jag tycker att Paradise och hollywood fruarna kan slänga sig i väggen, det här är ju ren underhållning på riktigt. "Det skriver att jag ser ut som en man som sminkat sig"..Skriver den här bruden. Jag dör av skratt.Men det kanske är för att jag är en elak människa, vad vet jag. Men kolla på den här fula snuskfarbron. Och på den här fullkomligt råpantade bruden. Är det inte tevematrial? Det tycker jag..



  



Av Mikaela Billström - 8 juni 2010 13:21


Hej mina raringar!


Imorse när jag klev upp så var jag väldigt yr. Jag tog en dusch och skulle precis klä på mig och då kom århundrades yrsel..Jag antar att det är smällen som jag fick på matchen igår som spökade. Jag mådde lite illa när jag kom hem igår men det var inte så farligt.. Kanske fick en hjärnskakning trots allt. Blir så himla less,  hur arg och frustrerad jag  än är på planen så sparkar man ju i all kraft mot någons huvud som dessutom ligger ner. Och speciellt inte när man har dobbar. Det kan ju gå riktigt illa ju..Dom borde ha blivet utvisade. Men våran läckra domare är ju inte ens kapabel att se om bollen är en meter utanför linjen eller inte..Nåja..


Mamma ringde nyss och fråga om vi skulle åka in på stan men jag är tveksam, jag har fortfarande huvudvärk..


Kollar på nya fälgar till bilen också, man kan ju tydligen inte ha orginal fälgar för det ser inte bra ut. Jag som inte kan någonting om varken bilar eller fälgar lyssnar som alltid på dom som vet bättre. Dessutom är det dax för survice..Bhuu. Så himla drygt.


  



Ne, nu måste jag ta tag i mig själv. Måste ringa agria också och fixa Chanels försäkring..



Xox M






Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards