Alla inlägg den 4 juni 2010

Av Mikaela Billström - 4 juni 2010 22:20


Ingen har väl missat Sean banans nya sommarplåga "Skaka rumpan". Brudarna ifrån Privé är med och dansar och ni vet Izza? Strippan ifrån Mamma´s pojkar är med i videon. Jag tycker inte om henne, hon är sliskig, vulgär och puckad. Men jag blir ändå lite små nöjd när jag ser att hon är med, hon är en normal kvinnokropp. Hon har lår, rumpa och bröst,. Några extra kilon sitter även på hennes mage.Ingen siza zero här inte. Jag tycker det är skönt att se, även fast man inte har storlek 34 och ser ut som en planka så kan man vara sexig.


Handen på hjärtat så föredrar jag former framför ickeformade kvinnor. Såklart jag vill vara smal och slank, men jag vill inte tappa mina former. Jag gillar mina stora bröst och skulle jag banta ner mig två storlekar till 34 så skulle dom mest troligt försvinna. Det finns för och nackdelar i allt, men tjejer banta inte ner er bara för att tjejerna i tidningarna ser ut som dom nyss ha kommit ut ifrån ett förintelseläger, ni är vackra som ni är. , Jag lovar er det.



Av Mikaela Billström - 4 juni 2010 21:45

Åh,. Idag var vi till veterinären med Chanel. Hon har fått knölar vid tissarna som jag blev lite orolig över så vi bestämde oss för att åka till veterinärhuset och kolla upp det. Dom är guld på veterinärhuset, jag älskar dom flesta som jobbar där.


Anyhow, dom trodde chanel kunde ha mjölk i tissarna. Shit majbritt, tänkte jag., Jag såg ett dussin valpar framför mig springa omkring och bajsa överallt. Men veterinären sa att hon troligtvis var skendräktig och att mjölkproduktionen har satt igång även fast hon inte bär på valpar. Vi ska avvakta någon vecka och se om knölarna går bort annars måste vi in igen och göra ett ultraljud. 


Om det nu skulle vara så att hon är på smällen så ska hon få ha kvar valparna. Det känns lite som att då är det meningen att det ska vara så. Om inte abort sprutorna ha tagit så finns det inte så mycket mer vi kan göra förutom att glädjas åt våra nya familjemedlemar. Fast chanserna är minimala att det är så men ändå..


När jag skulle betala fodret jag hade köpt så kommer det en familj in med en hund. Familjen är rödgråten och jag förstår att dom skulle avliva hunden. Mamman i familjen satt sig framför hunden och titta på den och sa "Nu ska du få sova gubben, den skönaste sömnen som du någonsin ha haft". Jag kunde inte hålla mig och jag såg bara Cleo framför mig och hur det var i Tisdags när mamma var in med henne. Jag stod där och lipade som ett litet barn, jag tycker det så himla jobbigt. Tjejen i kassan såg också lite tårögd ut så jag slapp skämmas när jag skulle betala fodret.


Den här veckan har varit lite jobbig. När jag kör bil och är så bra humör så behöver jag bara se en hund så börjar jag lipa. Jag klappar på Charls så börjar jag att lipa. Jag åker hem till mamma och pappa och ser Cleos hundkoppel och jag börjar lipa. Bigtime.


Jag är blödig, i know. Men det är fan svårt. Jag är ändå tacksam att världens bästa veterinär, Annelie Göransson fick vara den som avslutade. Ni som har sjuka djur, gå till henne. Det finns få människor som är så duktig och visar en sådan medmänsklighet som henne..  




Efter besöket där möte vi upp mamma som hade varit på Bella visage. Jag träffade även Eva som ägen Bella visage för att visa upp resultaten för mina läppar. Jag är ju fortfarande blå men hon tyckte det inte var så farligt. Hon tyckte det såg väldigt bra ut och det tycker faktiskt jag också att det gör. Det är fortfarande min mun, bara med lite mer volym.

Ska lägga upp bilder imorgon så får ni se om ni ser någon skillnad  



Shopade även lite idag. Jag älskar ju marine mode så jag köpte en kjol i en stilen.Till det köpte jag en vit tunika med lite fluff armar. Jag ska ha på mig det imorgon så ni får se en bild då. Köpte även ett par grymt snygga örhängen och samt två döskalleringar.. Vart lite smink ifrån Kicks också, måste fräsch upp där nu inför sommaren. Ska smörja in mig med brunutansol ikväll så jag är brun imorgon när jag vaknar. Jag ska ta god tid på mig när jag smörjer in mig för det finns inge fulare än brun utan sol fläckar. 


Linen tipsade om att tvätta händerna med citron efter behandlingen och det funkar faktiskt.


PÅ tal om Linen, måste avsluta och ringa henne nu. Kenny fyller ju år imorgon så han ska ha fest. Linen har sagt att hon ska med så det kommer att bli roligt. I hope. 


I morgon ska jag på bolaget. För första gången det här året, Vad är jag för old lady egentligen?   Vilken normal 24 åring går på bolaget en gång per år?..


Fast om jag ska vara ärlig så har vi ett proppfullt barskåp så det har inte behövts men jag är sugen på barcardi så det måste inhandlas.


Trevlig helg raringar 





Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards