Alla inlägg den 3 juni 2010

Av Mikaela Billström - 3 juni 2010 21:25

Hola!


Idag jobbade jag bara till tolv. Var i Bommen gruppen och gästjobbade lite för det var ont med folk där. Det gick väl sådär kan man säga.. När man kommer till en relativt nya grupp där man endast har varit 2-3 gånger innan så förväntar man sig lite hjälp. Man förväntar sig även en bil så man kan åka och utföra arbetet som man ska göra. Men när jag ska gå till kassaskåpet och hämta bilnyckeln tror ni då att det fanns någon nyckel där?Öhm, NEJ!

Såklart hade alla redan åkt då så jag stod ju där som ett fån. Jag var så himla nära att bara lämna in schemat, mobilen och nycklarna och bara gå hem. Som tur var var Emil och Mattias kvar och dom hjälpte mig så gott dt gick. Det slutade med att jag och Emil fick dela på en bil och det vart en massa med krångel. Han fick bila mellan Bommen och Nolby och det tog ju en jäkla tid och det var endast för att han skulle vara snäll att hjälpa mig. Han guida runt mig också så att jag skulle veta vart jag skulle någonstans. 


Veckans ros till dig.


Jag blir lite små sne. Att någon som inte ska ha en bil tar en ändå och struntar fullkomligt i hur det kommer att gå för mig gör mig väldigt less. Jag vet inte hur dom hade tänkt, kanske att jag skulle ta min egen bil och åka runt i?!Skulle inte tro det. Det är som Micke sa " Ska nasa ringa Fuglesang och säga - Du får ta din egen rymdraket idag för våran är utlånad" . Det är bara i kommunen som det funkar så här.. 



Whatever, nu glömmer vi det.


Imorgon ska jag följa med Mamma på en grej sedan ska jag shopa en klänning tills Lördag på Brorsan fyller 28år. Kanske blir en sväng till stan på nattkröken också, vem vet..



Nu blir det kniven mot strupen.


Xo M



Av Mikaela Billström - 3 juni 2010 16:15

 


  Ett tips till er tjejer, Prova hårprodukterna från Franck Provost. Håret blir lika mjukt och fräscht som det är när man kommer ifrån frisören. Produkterna finns nu på nästan alla ica butiker och för ett bra pris..







Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards