Alla inlägg under september 2010

Av Mikaela Billström - 14 september 2010 18:04


Ja, jag har svårt att hitta ett par höstskor. Har surfat runt lite och har kommit fram till att det nog blir ett par boots. Jag har aldrig varit ett fan av just boots men i år känns det faktiskt rätt.


Hittade dessa skor som jag tyckte om som jag nog kommer att köpa



  



Här är också en massa härliga skor att ha i höst. Måste åka in nått i veckan och testa hur dom är på.


  


(Alla skor på bilderna är ifrån Dinsko)

Av Mikaela Billström - 14 september 2010 15:19

Hejhej!


Majsan har precis varit här och vi har suttit och snackat en massa skit och bollade lite idéer.

Vi skulle egentligen in till Maria och Jörgen och fika och fira Jörgen i efterskott men tror det får vänta tills imorgon.. Har lite små ont i magen så jag tror nog att fröken röd är på ingång och om det är så så kommer jag ligga helt död i soffan inom 45 minuter..



Jag börjar få lite ångest över vilka jag ska rösta på. Alla, och då menar jag verkligen alla säger olika. "Rösta på sossarna för din trygghet", "Rösta på Sverigedemokraterna för ett svenskt samhälle" eller "Rösta för moderaterna för att sänka skatterna". Jag blir förvirrad. Det som är viktigt för mig är att jag ska kunna känna mig trygg, om jag blir arbetslös så ska min a-kassa fungera utan en massa krångel t.ex Jag tycker det är bra att skatten blir lägre men samtidigt inte till vilket pris som helst. Ja, det är svårt.. Funderade ett tag på att strunta i att rösta men det känns lite fel det med.. Vilket dilemma..


Nu ska jag titta lite på beverly hills sedan blir det en promenad till affären.




  


Majsan hemma i mitt kök för ca ett år sedan..


Av Mikaela Billström - 13 september 2010 21:36


I morse väckte Micke mig tidigt och sa att vi skulle åka på en utflykt. Vi gjorde oss i ordning och åkte med hundarna till Mickes föräldrar som skulle vara hundvakt. Jag frågade vart vi skulle men jag fick gissa vilket inte gick så bra. Jag fick ledtrådarna - Död, nått man har på sig, nått som jag har sett på reklam och en blondin. Jag hade ingen aning om vad han menade.. Vi kom fram till Östersund och gick på resturang och åt en god lunch och då berättade Micke vad vi skulle gå och köpa. Han hade kollat upp två olika butiker som säljer Laila Bagges smycken så vi gick smycka och tittade där och jag ville ha hela kollektionen men jag valde örhängerna som jag bloggade om för någon dag sedan och en döskalle ring. 



 


Döskalleörhängen 660:-

Rock by sweden


  

Döskalle ring 390:-

Rock by sweden


Så himla gulligt gjort av honom, att han observerar nått som jag har pratat om och sedan fixar en utflykt och låter mig gå in och välja vilka smycken jag vill ha.  



Träffade Jessica hemma hos mamma och pappa förut och vi ska åka upp till smycka i Skönsberg i veckan och titta om dom har den kollektionen där. Är fortfarande jätte sugen på det där halsbandet -



  




Nu ska jag titta på "Lite sällskap"med Filip och Fredrik - mina största idoler..Nästan iallafall   


Sleep tight




Av Mikaela Billström - 12 september 2010 20:20


Hej mina fina!


Igår hade vi en trevlig kväll hemma hos mamma och pappa där vi åt middag. Dock var jag sjukt trött efter jobbet men det gick bra ändå. Chanel tyckte mamma och pappas katter var fruktansvärda varelser så hon var tvungen att jaga ut dom. Det är fan tåga i henne med tanke på hur kaxig hon är och är tp 10cm i mankhöjd   Lillhjärtat..


Idag har jag jobbat igen och det har gått bra. Har varit lugnt hela helgen.. Sitter just nu och tittar på Ensam mamma söker och försöker få i mig lite cola. Jag mår små illa, inte så att jag måste gå och kräkas med det ligger liksom latent. Har bara haft det eftermiddagen/kvällen så det ger säkert med sig men det värsta jag vet är att må illa och jag ber till gud att jag slipper kräkas för det är verkligen inte min grej..Om det någonsin blir någons grej.


  



Micke står i köket och lagat middad. Sallad och fläskfilé. Min favorit. Hoppas att jag får ner någonting bara.


Goodkväll


Av Mikaela Billström - 11 september 2010 16:28


Idag är det den 11 September. 11 September har en tendens att föra olycka med sig men jag hoppas att denna dag blir annorlunda. Har precis kommit hem ifrån jobbet, gick lite tidigare för jag hade lite övertid att ta igen. Har tagit en dusch och sitter just nu och tittar på matchen mellan Sverige-Danmark. Tjejerna har öppnat upp matchen väldigt bra och bara efter 12 minuter gör Sverige mål :) Härligt det..


Hinner dock inte se klart matchen för jag ska på middag hemma hos mamma och pappa. Om man nu kan kalla surströmming för middag men det är ju en viss tjusning i det med   .


  


 Vi hörs lite senare..

Av Mikaela Billström - 10 september 2010 20:17


Vad heter dessa tröjor och vart köper man dom?Nu är det inte exakt en sån tröja som är på bilden men en liknande.. Jag vill så gärna ha en sån tröja nu i höst och mysa i men jag kan fan inte hitta den någonstans..Dom är så himla söta   


Så hjälp mig..Snälla, släng in en kommentar!!


  

Av Mikaela Billström - 10 september 2010 18:49


You say it best
When you say
Nothing at all..



      

Av Mikaela Billström - 10 september 2010 16:03


Kungarna av Tylösand.. Ja, jag vet inte vad jag ska skriva. Jag är en riktig sucker när det gäller dokusåpor men den här serien går lite över gränsen..


En kille spyr och pissar ner poolen(Som dom andra badar i), en kille får två tjejer på rygg under samma kväll-och allt filmas såklart, en av tjejerna har så mycket löshår så hon kan casta till filmen Lejonkungen, en annan blondie springer omkring och skryter om sitt Dj jobb medans hon sätter på sig konstiga hattar och en annan snubbe springer omkring och slickar på gamla damer medans han juckar .. Alltså, det är helt sjukt men jag vet inte om det är helt sjukt i en positiv bemärkelse eller om det just får stanna vid att det är helt sjukt..


Jag kanske har blivet lite för gammal.. Men jag kommer garanterat att titta på nästa avsnitt, jag måste bara se hur detta kommer att sluta..




  

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards