Alla inlägg under september 2010

Av Mikaela Billström - 24 september 2010 16:36

Hejhej!


Var ett tag sedan jag skrev nu. Har inte hänt så mycket faktiskt, har jobbat och varit hemma bara.Har varit mycke papper att gå igenom och det kan verkligen trötta ut en.

Har haft värk i magen så har inte haft lust att varken blogga eller hitta på något. Igår kväll var jag faktiskt och såg Timrå - Luleå. Timrå vann på straffar. 


Idag har jag pappa och mamma varit i Birsta och shopat. Hittade en tröja och lite annat inne på Ikea. 


Jag ska lägga mig och vila en stund nu innan jag ska på ica.


Uppdaterar mer senare.


Xo M






Ja, en person som inte vågar stå för sina åsikter förtjänar egentligen inte ens ett svar men jag ska fatta mig kort. I mitt tidigare inlägg skrev jag tydligt att jag inte är för Sverigedemokreterna, MEN att jag tyckte dom hade nån enstaka poäng, precis som alla andra partier. Det jag ville få fram i inlägget var att alla har sitt sätt att se på det hela, man lägger sin röst på vilket parti man vill sedan  har ingen annan ett skit med det att göra. Förutom du då min kära vän som verkar ha en himla insikt i mitt liv och min påverkan vilka jag ska/har röstat på.Att du bara orkar lägga ner tid på en sådan urdum kommentar.. Och föresten, ge mig en anledning varför jag är en smart tjej (ironiskt menat) som röstade på moderaterna?Det gynnade mig mest pga av att jag är egen företagare. 


Nästa gång, lämna ut dit namn istället. Lättare för mig att veta vem du är då så jag slipper kolla det genom ditt ip nr. Jävla pajas..

SD

Av Mikaela Billström - 21 september 2010 22:24


Herregud, hela Facebook är som en stor debatt. Fattar inte varför det blir ett sånt liv. Jag pratade med en vän för någon kväll sedan och han berättade att det var flera stycken som hade tagit bort honom som vän pga av att han röstade på Sd. Vart fan är demokratin ?


Det är som om man har rätt att vräka ur sig vad som helst till dom som har röstat på sd, så som "Du är ju rasist" och "Du vill ha Sverige tillbaka till 50-talet, grattis". Alla har sin egen åsikt och det får man fan respektera. Jag tror det skulle bli himla livat om någon som röstade på sd skulle säga till en sosse att " Du röstar endast på sossarna för du är en bidragslyftare".


Det jag menar är bara att alla tycker olika och man röstar för vad som är bäst för sig själv, alla har ju olika livssituationer och det får man leva med.


Jag är inte för Sverigedemokraterna, inte alls. Men jag kan ärligt talat säga att en del punkter som dom har är vettiga så jag förstår att en del människor röstar på dom. Alla partier har jätte bra resonemang på en del punkter medans på andra punkter är det som att välja mellan pest eller kollera.


Nog om detta. 


Nu ska jag titta på en film och äta en massa godis. Jag och min älskade Linen ska ta en morgon promenad runt elljusspåret imorgon bitte. Jag känner mig sjukt hurtig när jag får promenera med henne   Sedan på eftermiddagen ska jag jobba på Uttern, var några månader sedan men det ska blir kul.


Trevlig kväll




Av Mikaela Billström - 21 september 2010 14:31


Jag skulle skjusa Micke till jobbet för några timmar sedan och då ser jag en hund kommer springande helt ensam utanför huset. Jag kunde såklart inte bara låta det vara utan jag sprang efter hunden. Världens snällaste hund, jag var sugen på att ta hem honom men jag tror inte våra monster här hemma skulle uppskatta det  .


Ringde polisen som inte hade tid att hämta upp honom och jag var tvungen att åka till Nacksta med Micke så mamma kom förbi och tog hand om honom medans jag åkte. När jag kom tillbaka berättade mamma att hunden var hämtad av hans rätta ägare..


Jag vill verkligen inte hänga ut någon men jag blir så grymt ledsen och arg. En del människor borde verkligen inte få ha djur..




  



Har precis ringt och skicka väg ett cv på ett nytt jobb. Två faktiskt. Håller ni tummarna för mig nu ;)

Av Mikaela Billström - 20 september 2010 21:56

Sminktips!



Om ni vill ha en bra foundation så testa Make up stores foundation Liquid. Den täcker det mesta och blir inte glansig som en del foundation lätt blir. Jag har blandad- till fet hy så jag lägger ett lätt lager löspuder över så att T-zonerna inte blir glansiga. Fondationet har en förmåga att se väldigt naturligt ut vilket ger en naturlig look, inte överspacklad alls.



   Pris: 245 kronor





En annan bra produkt som jag gärna vill tipsa er om är Neutrogena´s ansiktsprodukter. Jag

använder mig utav deras ansiktsvatten och deras ansiktskräm. En super bra serie som dessutom är super billig. Finns att köpa på apoteket och vissa matvarubutiker.




  

Av Mikaela Billström - 20 september 2010 19:17


Herregud, vilken seg dag. Har inte gjort någonting alls förutom en sväng i elljusspåret i Njurunda. Gick den långa slingan som tar ca 45 minuter att gå. Lilla Nellen orkade dock inte gå hela spåret så fick bära henne den sista km. Hon har nog lite träningsvärk sedan vi var ute och gick i en och en halv timme i Lördags.


Har precis varit på ica och köpt hem lite kvällsfika. Det är ju Biggest looser ikväll och det måste nog vara ett av dom bättre programmen som har gjorts, förutom idol då. Jag sitter och gråter varje gång det är utslagning för jag hejar på alla deltagare vilken ställer till ett stort dilema. .


Ne, bättre än så här blir inte detta inlägg..




Av Mikaela Billström - 19 september 2010 21:46


Varför är alla så himla förtegen om vilka man ska rösta på?Jag kan verkligen inte fatta det, jag har frågat väldigt många människor vad dom tänker rösta på och efter jag får svaret "Ne, det tänker jag inte tala om" så triggar det mig ännu mer. Jag blir rent ut sagt sjukt irreterad. Står inte vi svenskar för vad vi tycker?Om man nu tycker att ett parti har bra och sunda resonemang varför vill då inte personen i fråga stå för det?


Jag pratar då mest om 65+. Ingen, och då menar jag verkligen INGEN av åldersgruppen som jag har frågat har svarat på min fråga.  Dom tar näst intill illa upp och tycker säkert att jag är oförskämd som frågar. Varför är det så?Varför står man inte för vad man tycker?



Jag kan säga till alla er som läser min blogg att jag har röstat på moderaterna.Inget krux, bara ärlighet.


  

Av Mikaela Billström - 19 september 2010 11:48


Hejhej!


Har precis kommit hem ifrån jobbet, känner mig trött då ska lägga mig en stund och vila upp mig. Micke ska till härnösand så jag blir ensam hemma. Igår eftermiddag var jag Anette, Micke och hundarna på en lång skogspromenad.


Bjuder på lite bilder ifrån skogsturen så hörs vi lite senare istället.



 

Charls har hittat en likasinnig..




 

Regnbåge  

Micke och Anette


 

Micke på bryggan med hundarna



  

Jag och vovsingarna

Av Mikaela Billström - 18 september 2010 20:54


Såg precis att min stora bloggis idol Katrin Zytomeriska var med i dansfeber, har aldrig sett programmet förut men gav det en chans ikväll.


Hejja Katrin, du är bäst!!


 

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards