Alla inlägg under september 2010

Av Mikaela Billström - 9 september 2010 18:59


Hej mina fina!


Idag har jag varit på stan med Jessie, Helene och Lola. Har köpt lite nya kläder, ansikts och hårprodukter och lite annat. Efter stan åkte jag hem till mormor för att titta till henne och hon mådde faktiskt bra. Hon var uppe i dagrummet och "pratade" med dom andra tanterna och när hon fick syn på mig, mamma och brorsan så lyste hon upp. Mamma frågade mormor om hon kände igen brorsan och hennes första kommentar var "Ja, men gud vad fet han har blivet" Haha.. Stackars Kenny.




  

En av tröjorna som jag köpte idag..





Lyssnar just nu på Wingman med Mange Smith. Låter är grymt skön och Josefine Bornebusch är superhet..Outsch..





Av Mikaela Billström - 8 september 2010 19:17

Hej mina fina!


Dessa fina ringar ska jag beställa hem ifrån Stylebytyra. Hon har en massa fina smycken till sjukt bra priser så kolla in hennes sida.



      



Har ett tag varit sugen på att beställa lite smycken ifrån Laila Bagges kollektion och igår när jag låg hemma i soffan och tittade på första avsnittet av Idol så såg jag att hon hade på sig dom här döläckra örhängerna.. Visst är dom schysst?Jag måste beställa hem dom också..;)



 




Nu står Micke i köket och lagar pasta och fläskfile. Är sjukt hungrig även fast jag bara har varit hemma hela dagen. Det är sjukt skönt att ha en dag hemma bara, i mjukisbyxor, skitigt hår och osminkad..  



 



Av Mikaela Billström - 7 september 2010 21:34

Filmtips!!


Om ni inte har sett den romantiska komedin "The gil next door" så borde ni verkligen göra det. Filmen handlar om Matthew, en vanlig kille som går sista året på gymnasiet, blir kär i den nyinflyttade grannen Danielle, en sexig och snygg tjej som tycks ha allt. Snart får han veta att hon är en mycket speciell tjej - Danielle är nämligen en före detta porrstjärna. Matthew riskerar allt och får uppleva saker han aldrig kunnat tänka sig..



Om ni är busig och tankar hem filmen så kolla en extra gång vilken film det är som ni tankar. Många "Vuxenfilmer" har samma titel, och även en hemsk verklighetstrogen film som handlar om en tjej som blir misshandlar/torterad/våldtagen. En sjukt äcklig film som etsar sig fast.. Så kolla igenom inledningstexten innan ni hyr/tankar/köper filmen.



&hl=sv_SE&fs=1&">


&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="304">




Av Mikaela Billström - 7 september 2010 20:50


Efter jobbet idag åkte jag till kyrkogården och tände ljus och la en fin sten på Nathalies grav. Helt sjukt, sju år sedan idag. Vart tar tiden vägen, någon?Det var många som hade varit där och tänt en massa ljus och lämnat blommor. Super fint var det..


Jag kommer tyvärr inte kunna medverka på Lördag när det är manifestation för våldet i Timrå. Nathalies familj och Jill Johnsson kommer att medverka så om ni är ledig på Lördag så åk gärna dit..Våldet är på tok för nära. 


Nu är jag ledig två dagar och det ska bli super fint..




Godkväll Puss /M


En låt som har etsa sig fast i mitt huvud.




Av Mikaela Billström - 6 september 2010 15:25

Hejhej!


Det har varit en lång dag på jobbet men det har gått bra. Kände mig fortfarande lite skakig sedan helgen. På lunchen skickade jag mejl till Eva på Belle visage om ett återbesök för mina läppar. Hoppas att hon har någon tid snart.. Jag har ju bara gjort en behandling innan och man ska ju helst göra två för att få det bästa resultatet.


Nu ska jag gå på ica och handla lite middag..


ByeBye M



Hittade en bild på mig och Maja från i Lördags..Herregud.


  

Av Mikaela Billström - 5 september 2010 17:38

Vaknade klockan två idag, skakig och uttorkad. Jag tar en dusch och lägger mig sedan i soffan för att se repriserna utav Fångarna på fortet. Vid fyra åkte jag och Micke till Bommen för att bjuda födelsedagsbarnet Sara på en middag på Citrone. Efter det gick vi över till ica bommen för att handla, när jag står vid kassan och svettas och tror att det inte kan bli värre så får jag plötsligt syn på Mattiaz (Ni vet Ullared-gayen). Jag trodde att jag inbillade mig men när han kom närmare så såg jag att det var han. Herregud, vilken kille.. Jag tror hela affären just nu vet vad han ska äta till middag. Snacka om att tigga uppmärksamhet.


  



Gårdagen var fin men jag råkade ta in lite för mycket under västen, jag är fan orutinerad när det gäller att dricka, inte alls som för. Annies mobil blev stulen inne på memento så när det stängde hade hon typ en valkampanj utanför krogen där hon gick omkring och skrek "Rösta på Sverigedemokraterna". Som om det skulle ge henne mobilen tillbaka..;)



Alltså, jag måste lägga ner mig i soffan nu. Jag skakar, bigtime.


Puss M




Av Mikaela Billström - 4 september 2010 15:35

Hej mina fina!


Har precis tagit en varm dusch och tvättat håret. Ska strax börja göra mig i ordning inför ikväll, ska ut med tjejerna en sväng på krogen. Var flera månader sen sist så det ska bli fint.

Dom kommer hit om några timmar på en fördrink sedan ska vi upp en sväng till lillasyster som fyller 20år idag. Grattis till dig raring.



Ne, måste rusa nu..


xo M




  



Och Nej..Det är inte min kille som jag skrev om. Det är en vän, eller fd vän kanske man kan säga. Men det är väl ett sorts förhållande det med, eller?Jag skulle aldrig hänga ut Micke i bloggen eftersom han aldrig skulle göra någon så dumt så att han förtjänar det..


Valde iallafall att radera föra inlägget av olika anledningar..


Så är det..

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards