Alla inlägg under februari 2010

Av Mikaela Billström - 13 februari 2010 18:01


Surfade runt lite på internet och hitta dom här döheta skinnhandkarna -


  



Hanskarna är dessvärre rätt dyra och det är skinnföretaget Jofama som har producerat dom men det är staylisten Lars Wallin som har designat dom. Efva Attling har också gästspelat hos Jofama och designat olika skinnprodukter bl.a en otroligt snygg skinnjacka.



Man ska väl investera på sig själv och om man fryser om händerna behöver man ju ett par schsst handskar så man inte blir förkyld   


Av Mikaela Billström - 13 februari 2010 14:59

Jag får dåligt samvete när jag sitter inne när det här är så fint väder.. Hundarna kollar på mig med dystra minner som säger "Mamma, nu tar du dig i kragen och går ut med oss"

Valpen verkar ha fått en släng utav adhd för hon ska klättra, springa och hoppa, och då allt helst på engång. Men hon är härlig mammas lilla tjej.


Jag och Helene skulle ha hittat på nått idag men det rann lite ut i sanden. Dels för att jag inte hade nån bil så vi kunde åka någonstans. Micke jobbar ju så han har den. 


Man kanske ska göra sig i ordning riktigt och gå ut och möta dagen. Micke är ju hemma om 30min så man kanske ska åka någonstans och släppa hundarna, det behöver dom just nu.


Sagt och gjort.


Uppdaterar mer ikväll istället.


Ha en underbar lördag nu.




Bjuder på lite sommarbilder på vovarna.



          

Av Mikaela Billström - 13 februari 2010 14:55

Tjingeling!


I detta vackra väder syns allt damm som mest. Vart jag än kollar ser jag damm..Urscha.

Jag storstädade igår men det ligger damm fulla golven ändå. Jag ger snart upp..

Det är ännu svårare att hålla rent just nu när vi har två köksbord stående i köket..


Ingen som vill köpa våran mio köksbord i ek med sex skinnstolar?


  



Av Mikaela Billström - 12 februari 2010 19:22


Nu på eftermiddagen kom Majsan och Linen hit och hälsade på. Jag gjorde slingor på Linen som vii försöka göra sitt hår lite ljusare. Efter det åkte jag in till Mickes jobb för att hämta honom. Vi skulle egentligen iväg men Micke var så trött så han var tvungen att sova lite först..


Många tankar kretsar kring min kusin Therese och hennes familj. Man vet inte vad man ska göra eller säga. Eller om man inte ska göra någon av det. Men jag och Majsna ska skicka blommor tänkte vi iallafall. Vet inte hur mamma och resten av släkten hade tänkt än men det ordnar sig. Man känner sig fjutig, vad man än gör och säger blir det aldrig bra..


Idag på stan köpte jag en ny hårförlängning. Var på ica förut och köpte en champange blond färg som jg ska färga förlängningen med..Blir nog bra. 


  


Dom ringde även från ett boende inom omsorgen idag och frågade om jag ville jobba lite i Mars månad, Jag tackade såklart JA. Jag har varit där förut några gånger så det är inte helt nytt.


Nu ska jag börja med middagen och väcka upp askungen ur hans djupa sömn.



Adios.



Av Mikaela Billström - 12 februari 2010 15:40

Efter en lunch med Micke på stan och en sväng till veterinären så får jag ett samtal när jag kom hem av en nära kompis. Hon frågade om jag hade hört vad som hade hänt och jag svarar nej!Jag fick en rysning genom hela kroppen och fattade snabbt när jag hörde hennes tonläge att något hemskt har hänt.


Hon berättar att en av mina släktingars barn har dött.. Det är helt ofattbart. Bara ett par månader gammalt. Hon var med om samma sak för två år sedan också händer det igen..


Hur kan man gå vidare efter nått sånt egentigen?Att tappa sin mamma och två barn inom loppet på ca fyra år. Det är helt sjukt.


Det här kommer att bli en svart fredag.



Av Mikaela Billström - 11 februari 2010 19:24


Den här dagen har varit väldigt jobbig..Det hr varit full rulle på jobbet och jag har varit grymt trött. Men det gick ju vägen det med. Slocknade som en klubbad säl bara när jag kom hem men ändå   .. 


Imorgon är jag ledig..Fatta vad skönt att sova ut. Den som ringer och väcker mig ska jag mörda. 


SKa åka in en sväng till stan och köpa nytt hår tänkte jag. Min förlängning börjar blir riktigt skabbig och det är et värsta jag vet..


Idag när jag kom hem på lunch var Chales jätte dålig men jag beslöt att inte ringa veterinären utan avvakta ett tag, han brukar ha förstoppning ibland och av det kan han blir jätte dålig.

Just nu är han lite bättre men vi får se hur det är imorgon, Är han inte bättre då så åker jag in med han till veterinären.. 


Nu ska jag laga i ordning lite mat sedan blir det tvn resten av kvällen.


  

Av Mikaela Billström - 10 februari 2010 16:56

Har ni sett den nya webbserien Glamorama?Anna Hibba medverakar i den reality serien, jag har följt hennes blogg ett bra tag nu och när jag såg att hon var med i serien så var jag ju tvungen att kolla. 


Fan, hon är så jävulskt snygg kvinnan. Jag blir inspirerad bara av att se en skymt utav henne. Hennes klädstill är faktiskt det snyggaste jag har sett, lätt.


Hon har en grym karisma och hon är fruktansvärt driven. Många säger att hon är blond och dum men hon startade sitt första företag som 19åring och omsatt mycket mer än vad folk tror.


  



Missa inte Glamorama i kväll..



Av Mikaela Billström - 9 februari 2010 22:53

" Idag är det ingen vanlig idag för det är min namnsdag HURRA HURRA HURRAAA!"


  


">..Idag har jag jobbat..Har varit otroligt slö hela dagen, kan ju bero p det tragiska vädret också.

När jag kom hem vid fem så var jag tvungen att köra igång med en storstädning för det såg ut som ett bombnedslag här hemma..


Nu ska vi se den nya Beck filmen som vi har varit lite busiga i att ladda ner.





Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards