Alla inlägg under juni 2010

Av Mikaela Billström - 19 juni 2010 18:09



Sverige har verkligen en prinsessa som vi kan vara stolta över. . Gud, vad hon är vacker idag..



 

Av Mikaela Billström - 19 juni 2010 17:48


Tjatja!


Har precis varit och solat, måste få upp en liten bränna innan jag åker på Tisdag. Har även varit på Hillclimben idag. HMB design var ju med och sponsrade tävlingen så det var lite kul   ..


Jag har inte tid att skriva så mycket just nu så jag bjuder på lite bilder ifrån tävlingen istället så hörs vi lite senare.








 


Nolbybacken



 

Mattias var med och tävlade för team Bunsta..



 

Prisbordet


 

Gräsligt kort på mig men lilla Tindra var söt..Man blir lite sugen själv   



   

Fan vad dryg jag ser ut på den här bilden..








 

Fullt ös


 

Det ser så himla otäckt ut när dom vurpar..


 

Tror det är Mattias som kör här..



  






Sara ser väldigt full i fan ut..

Av Mikaela Billström - 18 juni 2010 21:59

Hej mina fina!


Idag har jag och syrran varit på stan och shopat lite. Jag köpte mest saker till resan så som solskydd, aftersun, sol lotion, bikini, shorts etc.. Hittade även ett par schyssta skor som jag köpte. Bikinin jag köpte var faktiskt ingen av dom som jag vissade er här i bloggen som ni var så snäll och kommenterade utan det blev en helt annan men i samma marina stil..


 






Träffade en gammal vän idag på stan. Hon frågade om jag och Linen ville följa med henne ut och ta en drink ikväll  på Oscar´s men eftersom jag ska vara på jobbet halv sju imorgon och hon skulle på middag innan vi hade hunnit träffas så struntade vi i det. Jag hoppas att hon kan komma tills jag fyller år..   För då blir det massvis med drinkar..



Imorgon är det hillclimb i Nolbybacken, ska dit direkt efter jobbet. Vi har varit med och sponsrat i år och har fått ett gäng fri biljetter.. Hoppas att det inte regnar bara ..


Jag såg den nya Wallander filmen igår och jag kan lätt säga att det var den bästa utav alla Wallander filmerna. Kanske för att Emil Forselius var med och för att jag alltid haft en svaghet för honom men jag tyckte verkligen om filmen. Det är lite sorgligt också att veta att Emil tog sitt liv strax efter att filmen var färdiginspelad.. Jag tycker verkligen att ni ska se den om ni tycker om den sortens filmer.


Nu ska jag mysa ner mig i soffan och se några filmer som jag lånade utav syrran idag..


Godkväll


   / M

Av Mikaela Billström - 17 juni 2010 22:53


Är du blond och upplever ditt hår en aning gult?Det är ofta vanligt att ett blonderat hår får en lite gul nyans och det är verkligen inte fint.


Många använder silvershampoo eftersom det violetta i shampot tar ut det gula då de är komplementfärger. Silvershampoo sliter väldigt mycket på ditt hår så jag har nu hittat ett mycket bättre alternativ, nämligen skumtoning!Toningen är bra för håret eftersom det lägger sig runt hårstrået och inte tärnger in.


Skumtoningen finns för alla möjliga hårfärger.




  



Skumtoning ifrån Goldwell.

Finns att köpa hos din frisör och på utvalda Åhlens och Kicks butiker..

Av Mikaela Billström - 17 juni 2010 16:04

Idag har jag suttit i möte med banken i någon timme. Vi gick igenom min pension och om ett lånelöfte om jag är framtiden hittar ett hus. Ska värdera lägenheten snart också men känns som man inte orkar fixa det nu innan semestern..


Nu måste jag verkligen ta tag i lite tvätt och städning här hemma så på återseende ..


xox M


Av Mikaela Billström - 17 juni 2010 15:39

  



Jag är en utav alla tjejer som har riktigt svårt att få till sotade ögon. Det kanske är för att jag fegar när jag ska sminka mig eller så beror det på att jag använder helt fel teknik, jag vet inte..Men det är så sjukt snyggt när någon som verkligen kan har sminkat sig så. Speciellt nu till sommaren när man får solkysst hud..(förhoppningsvis)


Jag har hittat en jätte bra guide till dom perfekta sotade ögonen. Läs den om ni precis som jag har svårt för sotade ögon..



Sotade ögon


1. Se till att ha en bra bas innan du börjar applicera ögonmakeup. Välj de pennor och skuggor som du vill använda. Den klassiska sotade looken är grå/svart.


2. Börja med att lägga basögonskuggan över hela ögonlocket. Applicera sedan en mörkare skugga med en mindre ögonskugga i globlinjen. Avsluta med att lägga en highlighter strax under ögonbrynet.


3. Sudda nu ihop alla skuggor. Sudda uppåt och utåt för att få bort alla skarpa kanter. Lägg sedan en svart ögonpenna längst både över under fransrad. Sudda lätt ut pennstrecket med en suddapplikator.


4. Avsluta med din favoritmascara. Snåla inte utan ta mer än vad du vanligtvis brukar använda för att få den där djupa looken.



En ögonskugga som jag har hört rykten om som ska vara bra för sotade ögon är Dior ombre ögonskugga. Finns att köpa på Kicks och Åhlens.



Nu har ni lärt er någon nytt idag :)



Av Mikaela Billström - 17 juni 2010 01:00



Boktips!!



Jag vill rekomendera en bok för er som heter "Klockan 10:31 på morgonen i Khao lak". Det är lätt den bästa bok som jag har läst, och även det sorgligaste. Boken handlar om en vanlig svensk familj som åker på sin drömsemester till Thailand för att fira jul och nyår. När tsunamin sveper in över den populära turistorten i khaolak bodde familjen i en fin bungalow på stranden..


Den enda som överlevde tsunamin var pappan i familjen, Pigge. Hans fru Ulrica drunknade tillsammans med deras två söner Charlie, 5år och Max, 4år.


Man får följa Pigges letande efter sin försvunna familj och hur han försöker hålla hoppet uppe även fast han innerst inne vet att det är försent..



 





Efter att man har läst den här boken sätter man verkligen värde på att leva i nuet...

Av Mikaela Billström - 16 juni 2010 20:23



Haha, jag tror jag dör..Kolla på det här klippet när Fredrik Ljungberg ger kinesen en autograf. Lyckan är total, eller vad säger ni?  


 Guud, vad jag skulle vilja vara kompis med honom..Kinesen alltså.



Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards