Alla inlägg under juni 2010

Av Mikaela Billström - 16 juni 2010 20:06


Erkänn att ni inte kan titta på det här klippet utan att längta tillbaka till den klassiska disney tiden..Det är så himla vacker så jag börjar nästan gråta..


Av Mikaela Billström - 16 juni 2010 19:03


Urscha, vilken hemsk dag det har varit på jobbet idag. Fick ett mördar schema med nya vårdtagre som jag aldrig har varit hos. Det hatar jag verkligen, när man måste gå till helt främmande människor. För min del spelar det ingen roll, men jag tycker synd om dom som måste utstå att träffa nya människor när dom är sjuka.


Linen var nyss här en sväng, vi pratade en massa tok om allt och ingenting. . 


Ringde även M/s medvind förut, jag har funderat på att boka ett bord där när jag fyller år så får dom som vill komma. Jag känner lite att det blir tufft att anordna en fest när vi kommer hem ifrån Bulgarien dagen före min 25 årsdag.


Ni som känner mig och vill komma får gärna lämna en kommentar eller höra av sig till mig. Båten går kl 18:00 den 3 Juli..



  


Jag hatar att bjuda folk för jag är livrädd för att glömma bort någon..



Nu har jag syndat och beställt hem pizza. Är så himla hungrig för jag har inte hunnit ätit någonting idag..


Måste även sola ikväll, måste bygga upp en bränna innan vi åker..




         



Av Mikaela Billström - 16 juni 2010 00:46




Jag är väldigt svag för marin mode och har fastnat för dessa underbara bikinis. Jag vet inte än vilka jag ska köpa så lämna en kommentar om vilket ni tycker är snyggast så litar jag helt på erat omdöme.. Jag vet att ni är många som läser min blogg men ni är dålig på att kommentera..  Hjälp mig ut detta dilema..



                                                   #1




#2

         



#3





#4




#5


Ink

Av Mikaela Billström - 15 juni 2010 22:48

Åh, gud vad gott med är med körsbär. Sitter här i soffan med jordgubbar och körsbär och tittar på Maimi ink. Jag har blivet helt lost i den serien, jag älskar att se när dom tatuerar och ink gänget är så himla sköna. Chris Nunez skulle gärna få tatuera mig ;)..Tror  helt ärligt  att jag någon gång i framtiden ska åka till Miami och be dom rita upp en tatuering till mig som jag kan tatuera över dom jag har på höger armen. Jag hatar verkligen mina två tatueringar som jag har på armen..Jag har kollat runt lite på laser kliniker på nätet men jag tycker att resultaten som blir efter behandlingen är värre än själva tatueringen..



 



Ska in till stan efter jobbet imorgon om jag hinner för jag måste köpa lite saker innan resan. Har hittat en jätte söt bikini som jag tänkte köpa..Även solskydd och sånt är viktigt.

Måste även sola lite innan jag åker annars får jag dom där fula soleksemen.. Och det kan jag lova är riktigt, riktigt fult.


Har även gått igenom nästan alla mina kläder idag..Tog ca två timmar-. Fyfan vad man samlar på sig, helt sjukt. Jag hittade en massa söta klänningar, kjolar och shorts som jag ska ta med mig när vi åker..Kläder jag inte ens visste att jag hade  




Nu ska jag fortsätta kolla på Miami ink så ni får ha en mysig kväll..



Xox //M







Blev taggad på Fb av Madde..Jag hatar att bli taggad   


 



Av Mikaela Billström - 14 juni 2010 21:37


Hejhej!


Idag bokade vi en utlandsresa. Vi åker två dagar innan midsommar .. Så himla underbart att få sola och vila upp sig lite   


Kom precis hem ifrån matchen och har riktigt ont i höften och i högra armen pga av att jag kastade mig efter bollen så hela tröjan åkte upp så jag skrapade upp huden lite. Men det är okej, jag ska plåstra om mig lite senare efter att jag har duschat.


Matchen blev oavgjord med 2-2.. Våran första match utan seger på åtta matcher men det är ändå okej,  vi fick ett poäng iallafall och leder med rätt bra marginal..


Kommer ju missa två matcher på raken nu medans jag är utomlands men men..Dom får hyra in någon annan som får stå i mål då..


Nu måste jag duscha.. Jag luktar svett.



Av Mikaela Billström - 14 juni 2010 02:14

Vi satt ett gäng utanför matsalen med en cd spelare, det var en utav dom allra första vårdagarna och solen sken. Vi rökte medans vi noga tittade efter om någon lärare skulle se oss för de skulle omedelbart innebära ett rektorbesök. Alla visste det så himla väl, ändå satt vi där rast efter rast som om vi utmanade ödet. Kanske var det en lek?kanske, men vi gillade den leken.


När LeeAnn Rimes låt "can´t fight the moonlight" spelades minns jag att du sa, "Den här låten vill jag ha på min begravning".. Du log.


Att det bara var tre år kvar tills den dagen var det ingen som visste. Ingen visste någonting, men så är det kanske med allt?


Men en sak visste vi och det var vilket låt du hade önskat dig..


Den här låten kommer alltid vara din låt.. Det tror jag dom flesta håller med mig i..





Alltid älskad, aldrig glömd..



  


Av Mikaela Billström - 13 juni 2010 22:38

Hej mina fina!


Mamma och pappa har precis varit här och fikat. Vi bestämde även att vi ska ta en resa några dagar innan midsommar tillsammans. Ska bli så himla skönt att åka iväg och bada, sola och shopa.



  

Bild på mina fina föräldrar



Det gick bra att träna idag, en gammal kompis var med och provspelade ikväll och hon ska vara med på matchen imorgon. Kan gissa att hon är lite nervös nu men det ska man vara   


Imorgon är jag ledig men ska kliva upp tidigt ändå för att åka in på Ticknet och boka resan. Har lite andra ärenden att fixa också..Bland annat fyller Annette år så ska dit och fira henne innan matchen.


Nu ska jag ta en dusch och göra en inpackning..


xox M




Av Mikaela Billström - 13 juni 2010 14:55


Jag har varit vaken hela natten och tittat på film. Jag såg "Long weekend" och en annan film som hette "Ponypool"..Dom var faktiskt bra. Idag vaknade jag vid halv tre, så himla misslyckat.


Jag ska nog åka in till stan och hälsa på Maria och Jörgen om dom vill ha besök vill säga.. 


Måste hoppa in i duschen och bli en människa nu.


Jag har ju fotbollsträning klockan sex som jag måste gå på..Har missat två träningar på raken nu. Vi har ju match imorgon ochså som vi måste vara taggad till. Vi har spelat mot alla lag i serien nu och vunnit och nu har vi bara det här laget kvar så blir det vinst imorgon igen så är vi obesegrade..   


Smell u later.. 


Byebye

Presentation

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards